JSC MARKETING SOLUTION

Реклама и маркетинг на продукти и услуги мултимедийна интернет реклама.

JS Commission Още една възможност за изграждане и разработка на Вашите уебсайтове
Представляваме сдружение от фриленсъри, специалисти на свободна практика профилирани предимно в изработката на уеб сайтове, уеб конструкции и онлайн софтуеър по идеи на клиента както и оптимизиране и първоначално маркетиране на уебсайтове и приложения.
Извършваме рекламни кампании, пазарно проучване и продуктово маркетиране, изработка на допълнителни модули за статистика, анализиране и маркетинг. Изграждане на бази данни, модули за трансфер на данни и информация.
Разработки на социални мрежи, Google AdWords, Facebook, рекламни банери и клипове. Създаване (хостинг, домейн и настройки), техническа подръжка на бази данни и уебсайтове, обновяване, разпространение и други необходими услуги.
Вашето име *
Вашият телефон *
Вашият email адрес *
Вашето запитване
Изработка на уеб сайтове и онлайн софтуеър по идеи на клиента
Цялостна изработка, оптимизиране и първоначално маркетиране на уебсайтове и приложения. Рекламни кампании, пазарно проучване и продуктово маркетиране.
Практични онлайн решения съобразени с изискванията и идеите на клиента, пригодени с практична и удобна за обслужване администрация изработена по негово усмотрение.
Изграждане на комплексни уебсайтове оптимизирани в зависимост от съответния бизнес профил, предлагани стоки или услуги както и обурудвани с връзки към социални мрежи и др.
Пълно съдействие за всичко необходимо по създаване (хостинг, домейн и настройки), изграждане, подръжка, обновяване, разпространение и други необходими услуги.
0887543356 CALL NOW

Онлайн маркетинг представлява разпространение на продукти и услуги по електронен път.
Основната идея е разработка на даден уебсайт и същевременно разработка на съответният бизнес или предлагана информация.
Основен критерии е изграждането на маркетингова мрежа от точки за разпространение (marketing points) и евентуално точки за продажби (sale points).
Основната цел е постигането на резултати, предварително зададени като критерии. Продажби, заявки, контакти, трафик, целеви посещения и др.
Онлайн маркетингът може да се прилага във временни кампании но за по-голяма ефективност е необходимо да се подържа постоянно.
Онлайн маркетингът е разделен основно на три главни раздела които са взаимно обвързани. Техническа оптимизация, Статистика и Реклама
Техническа оптимизация
Вътрешното оптимизиране на софтуеъра Ви (уебсайта) - оптимизиране на кодировката, премахване на всякакви технически грешки, правилно подреждане на мета тагове и проверено съдържание и описания - спомага много за доброто индексиране от страна на машините за търсене.
Статистика
Статистиката е вътрешна и външна и е най-важната част от онлайн маркетинга която може да Ви даде ясна представа какво се случва реално на уебсайта Ви и как да изградите Вашата рекламна и маркетингова стратегия.
Външната статистика е спомагателна и показва активноста на местата където рекламирате или публикувате. Примерно Google Analytics, социалните мрежи Facebook, Twitter, LinkedIN и прочие. Но външната статистика е косвенна и спомагателна за сравняване на данните с вътрешната статистика като основната цел е да се отчете ефективноста от направеното разпространение и реклама.
Вътрешната статистика е сървърната статистика от мястото където се намира Вашият уебсайт и информацията от съответните лог файлове създадени от сървърният софтуеър или евентуални технически маркери( софтуеър записващ активноста по определени критерии като продажби, заявки, контакти, трафик, целеви посещения и др.). Вътрешната статистика дава най-добрата представа кой кой е, откаде идва и какво прави на уебсайта Ви.
Правилното събиране и анализиране на статистиката дава възможност за по-добра техническа оптимизация и ефективна реклама.
Реклама
Рекламата е платена и неплатена
Платената реклама включва текстова, аудио и визуална информация публикувана по уебсайтове предлагащи място за реклама, социални мрежи, Google Adwords, Facebook и много други места
Неплатената реклама (което не означава напълно безплатна) включва публикуване на текстова, аудио и визуална информация по уебсайтове предлагащи място за реклама, публикации, обяви и други.
Гореописаната информация представлява само основни правила за онлайн маркетиране и разпространение. Онлайн маркетинговите стратегии се изграждат предимно въз основа на съответният бизнес или предлагана информация. Разработката винаги е индивидуална и динамична( постоянно променяща се в зависимост от влиянието на много вътрешни и външни парметри ). Методите на онлайн маркетиране(стандартни и нестандартни приоми за разпространение) също са силно динамични и също така са обвързани и с офлайн маркетинга.

Рекламодатели

Регистрация и информация за реклама и разпространение на стоки и услуги ...

Прочети още

Препратки

Размяна на препратки и изграждане на мрежа от маркетингови точки...

Прочети още

Обяви

Публикуване на информация. Купува, продава, разменя, заменя, предлага и др. ...

Прочети още

За нас

Информация за структура, възгледи и насоки относно онлайн маркетинга ...

Прочети още